stali ch... po ciemku i z lornetki strzelali jak wyprzedzałem naprzeciwko zjazdu na stacje....takie typowe miejsce na wylocie z miejscowości gdzie się wleczesz za tym tirem 10min wcześniej a tu prosta i kusi....przeciąłem lewoskręt ,wysepkę i podwójną ciągłą....po długich negocjacjach zeszli z 700zł na 400zł.....ładnie sie zaczyna jazda skodzianka....nawet 500km nie zrobiłem a tu zonk....dopiero drugi mandat w zyciu...od razu jak wróciłem do domu to przełozyłem zestaw CB ze starego poczciwego lanosa....kabel troche za krótki ale pierd....le narazie tak pojeżdże aż to ogarne.
mały offtopic sie nam zrobił....szkoda kaski bo miałem sobie presidenta ladnego sprawic właśnie a tak to chyba dalej pośmigam na sirio ml145 tylko że ten bat razi mnie w nowym autku...także teraz to trzeba dziewczynie ponarzekać że antena CB zmienic by się przydało... :szeroki_usmiech
DANIEL1987, sorry ale jak Ty tak jeździsz to zostawię to bez komentarza... Lewoskręt... wysepka... nie powiem bo na ciągłej mi się zdarzy, ale jak widzę co jest grane i nie ma skrzyżowań, ale to to już przegięcie pały było. Nie wiem dlaczego akurat wszyscy to tak lekko przyjęli...
Taki offtop
Nie wiem dlaczego akurat wszyscy to tak lekko przyjęli...
a co mamy zmieszać z błotem chłopaka? :roll:
Zastrzelić go czy jak? :?
Jego jazda , jego auto , jego kasa więc niech się martwi.
Dostał nauczke i tyle w temacie.
A jak Ci powiem , że wyprzedałem na ciągłej + przejście dla pieszych + wysepka + lewoskręt + pod prąd + kolejne przejście + skrzyżowanie i do tego przekroczenie prędkości o 96 km/h * .... To też dasz mi nauczke? :shock:
Grałem w najnowszego nfs'a
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
dopiszę się do offtopa...
robię miesięcznie minimum 9 tysi km.
Nie powiem że nie bo też nie raz zdarza się wyprzedzać w dość ciężkim miejscach,
kto podróżuje na trasie K-ce; Olkusz; Kraków. zna przypadłości tego odcinka,
tyle że na te km robione dziennie zawsze CB mam on i zawsze odpala się przy przekręceniu stacyjki.
Nie jeżdżę spokojnie bo niestety pracodawca mi na to nie pozwala.
mając do objechania
Kraków, Wieliczkę, Niepołomnice, Bochnię, Brzesko, Myślenice i wyjeżdżając z K-ce o 11 raczej ciężko jest rozwieść w każdej z tych miejscowości minimum 7 pkt...
w czasie :shock:
Ale jakość Bogu dzięki daję rade bez bliskich spotkań z niebieskimi :roll:
Kończąc temat tak dość dziwnie się czyta posty typu "jak mogłeś wyprzedzać na wysepce + ciągła" bo niby nikt tak nie robi,
dziwne że nikt nie napisze, jak możesz jechać na przeciwmgielnych tylnych kiedy pojazdy za tobą są oddalone o 10m :shock:
Czemu włącza się kierunek dopiero po zatrzymaniu się auta :shock:
czemu w ostatniej chwili hamujemy przed słupem foto z 100 do 40 :shock:
mi szkoda bylo magnesu postawic na blache nowej skodzie.....miałem naklejke przykleic....tylko 500km....starym autem tylko raz w zyciu mialem mandat...a kilkadziesiat tys km na karku ....radio cb w 95proc na ON...teraz tez juz i w skodzie emelka stoi i bez radia sie nigdzie nie rusze...
mi szkoda bylo magnesu postawic na blache nowej skodzie.....miałem naklejke przykleic....tylko 500km....starym autem tylko raz w zyciu mialem mandat...a kilkadziesiat tys km na karku ....radio cb w 95proc na ON...teraz tez juz i w skodzie emelka stoi i bez radia sie nigdzie nie rusze...
za tą szkodę po zimie mógłbyś oddać ją na profi polerkę :twisted: :P
Komentarz